Η Hawk Rent a Car Thessaloniki είναι η Ελληνική εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη που κάνει την διαφορά προσφέροντας πολύ καλά αυτοκίνητα σε πολύ καλές τιμές, καθώς επίσης και ένα αξιοζήλευτο επίπεδο υπηρεσιών που δύσκολα θα συναντήσετε σε άλλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη και η προσωπική εξυπηρέτηση είναι πολύ σημαντική για εμάς και φροντίζουμε οι πελάτες μας να μένουν πάντα ευχαριστημένοι. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι πελάτες μας είναι επαλαμβανόμενοι και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εμάς. Επιλέξτε Hawk Rent a Car Thessaloniki, γνωρίστε μας και γίνεται και εσείς ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες μας.

 

Οι καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου

Στην Hawk Rent a Car προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική

 

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Εύοσμο, Σταυρούπολη, Καλαμαριά, Χαριλάου, Τούμπα, Νεάπολη, Αμπελόκηποι, Συκιές, Θέρμη, Πυλαία, Πεύκα, Ωραιόκαστρο, Πανόραμα, Δήμο Θερμαϊκού, Ευκαρπία, Σίνδο, Χαλκιδική, αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης,  ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
 

Παράδοση & Παραλαβή

Προσφέρουμε Δωρεάν Παράδοση και Παραλαβή στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Επίσης με μικρό έξτρα κόστος παραδίδουμε το αυτοκίνητο όπου μας ζητήσετε.

 

Εύκολη online κράτηση

Μπορείτε να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας online πολύ εύκολα μέσω του συστήματος κρατήσεων μας σε λιγότερο από ένα λεπτό.